Over mij

In mijn loopbaan heb ik gewerkt voor verschillende en complexe ondernemingen van diverse aard: Beursgenoteerd, DGA structuur en Private Equity. Ik heb ervaring opgedaan met de breedte van facetten waaruit een bedrijf bestaat: Marketing/Verkoop, Productie, Supply Chain en alle onmisbare service afdelingen. De laatste 22 jaar in CEO posities.  Dankzij internationale ervaring heb ik geleerd culturele verschillen te overbruggen en gezien hoe groot de waarde kan zijn van het hebben van gezichtspunten die voortkomen uit een variëteit van culturele invalshoeken.

Ik ben opgeleid als professioneel gecertificeerd coach (voor individuen en teams) aan de MMS Worldwide Institute aangevuld met de opleiding Transformational Presence Leadership and Coaching. Ik ben aangesloten bij de International Coach Federation en gecertificeerd MBTI Practitioner.

Ik ken uit eerste hand de leefwereld waarin een executive beweegt en welke persoonlijke vragen zich kunnen aandienen. Ik heb ook ervaren dat er veel mensen zijn die een groter potentieel bezitten dan dat zij zelf denken. En dat deze kracht om verschillende redenen niet is aangeboord.

Ik verbind mijn ervaringen uit de rationele zakelijke wereld met de ervaringen die in onze persoonlijke denk- en gevoelswereld een grote rol spelen.

Het is mijn missie om mensen te helpen zien dat er meer in ons zit dan we denken. Dat je kunt stoppen met geleefd te worden en je de leiding kunt nemen over je eigen leven. Ik wil mijn ervaring delen dat door het maken van  keuzes die bij je passen, je gelukkiger wordt in je loopbaan,  in het samenwerken met anderen en in het samenleven met de  mensen van wie je houdt.

Ik help door perspectief te schilderen, andere horizonnen te tonen en te laten zien dat het anders kan. Ik gids mensen in hun persoonlijk ontwikkel proces. Ik deel vooral ook de inzichten opgedaan in mijn eigen transformatieproces en weet uit ervaring hoe je het werk, je privé leven, je waarden en je levensdoelen kunt synchroniseren.

Het geeft mij voldoening en enorm veel energie mensen in beweging te zien komen en helpen hun wens te realiseren.
Ik ben een optimistisch, warm, empathisch persoon, in staat om de balans te behouden tussen empathie en de noodzaak om resultaat te boeken. Ik weet een omgeving te creëren waarin mensen zich veilig voelen, vrij zijn en in staat het beste uit henzelf naar boven te laten komen. Belangrijke waarden voor mij zijn: authenticiteit, eerlijkheid, “voeten op de vloer” en integriteit.

Ik maak graag een afspraak om te zien of onze chemie overeenstemt.

Paul HannemaInternational Coach Federation