Career Energizing Day

 Wel willen veranderen maar iets houdt je tegen?

Wel willen veranderen maar iets houdt je tegen. Deze wachtstand kennen we allemaal. Het is de fase waarin wel duidelijk is wat je niet meer wilt, maar waarin je toekomstbeeld nog niet helder is en je onzeker bent. Je wilt wel bewegen, maar er is iets dat je tegenhoudt. Deze intensieve 1 daagse kennismaking met de Elffers methode geeft je het inzicht hoe je jezelf door zelfanalyse, herijkingsoefeningen en verbeeldingstechniek uit de “wachtstand” haalt.

Voor wie
Voor iedereen bij wie onvrede aan het ontwaken is over zijn baan, zijn persoonlijke ontwikkelrichting of zijn huidige loopbaan perspectief. Voor iedereen die initiatief wil nemen en graag effectiever wil worden in het exploreren van zijn/haar kansen.

Focus
Hoe kom ik er achter wat ik echt de moeite waard vind en hoe mobiliseer ik mijn zelfvertrouwen om mijn loopbaan die richting in te sturen.

Doel
We laten deelnemers zien dat door het verbinden van je persoonlijke geschiedenis, je kwaliteiten, competenties en verbeelding, je een zeer persoonlijk inzicht kunt krijgen in een professionele toekomst die tot nu toe buiten je blikveld lag.

Wat neem je uiteindelijk mee
  • Inzicht en helderheid over waar je goed in bent en de daarbij passende droom.
  • Techniek om die droom te formuleren en interne stemmen die je daarbij hinderen tot zwijgen te brengen.
  • Gezamenlijk gedeelde ervaring en contacten voor je netwerk

Grootte van de groep deelnemers: 8-12
De workshop wordt op maat gemaakt. Wil je meer weten neem dan even contact op.