Personal Coaching

Hoe benut ik mijn verleden, geniet ik meer van het heden en navigeer ik naar de toekomst?
Waar ligt mijn balans tussen thuis, werk en waarden?
Hoe ga ik om met stress en zorgen?
Hoe krijg ik innerlijke rust?
Er staat een nieuwe levensfase voor de deur: wat wordt er van mij gevraagd?
Ik maak mezelf soms onnodig klein, hoe breng ik mijn potentieel tot uiting?

Het zijn zomaar een paar vragen die ik vaak tegenkom. Door coaching gesprekken kun je ontdekken hoe te stoppen met geleefd te worden en de leiding  te nemen over je eigen leven. We doorlopen een proces dat je zelfkennis en bewustzijn vergroot, dat je leert je zelfmanagement te verbeteren en je alertheid vergroot om kansen die zich aandienen te herkennen. Door het maken van keuzes die bij je passen wordt je gelukkiger in je loopbaan, in het samenwerken met anderen en in het samenleven met de  mensen die je dierbaar zijn. We bespreken hoe je de regie in jouw leven meer in eigen hand kunt nemen.

Het resultaat is een transformatie in de manier waarop je in het leven staat, hoe je naar je zelf kijkt, hoe je met problemen omgaat en anderen kunt helpen. Als professioneel opgeleid coach breng ik je zorgzaam en snel bij de kern van je persoonlijkheid en help ik bij het ontwikkelen en ontplooien van je potentieel.

Tijdens het coaching proces bied ik de mogelijkheid om een MBTI analyse uit te voeren zodat je, dankzij een goed inzicht in je natuurlijke voorkeuren, je persoonlijke effectiviteit kunt vergroten. Als gecertificeerd MBTI Practitioner help ik je daarbij graag met suggesties.