Executive Coaching

Wie moet ik zijn en wat moet ik doen om als leider effectief, efficiënt en in balans te blijven?Wat moet er in mij veranderen om comfortabel te zijn met “het niet weten”?
Om succesvol te zijn zonder dat de uitkomst voorspelbaar is?
Om mee te bewegen met de veranderingen om mij heen en vertrouwen te houden?
Wat verwachten de Y en Z generaties en hoe co-creëren we solide oplossingen?

Ik bied leiderschapsontwikkeling en mentoring.

De complexe (VUCA) wereld waarin we werken vraagt een voortdurende ontwikkeling van leiderschap. Ontwikkeling is nodig om de aanpak van je 3 hoofdtaken met de eisen van de tijd te laten meegroeien:

  • Visie ontwikkelen en richting geven
  • Coachen en inspireren van anderen
  • Bewaken en zorgen voor het halen van de doelen

In gesprekken die op persoonlijke transformatie gericht zijn, vinden we de manier waarop je de veranderlijke, onzekere, complexe wereld, tegemoet kunt treden, effectief kunt zijn, energie kunt overhouden en duurzaam kunt leven en werken.

We brengen je zelfkennis en zelfbewustzijn naar een nieuw niveau, verbeteren je zelfmanagement en verhogen je alertheid voor kansen en mogelijkheden die zich aandienen.

We bespreken en delen nieuwe inzichten en je leert beter te inspireren, te communiceren, en mensen mee te krijgen. Je leert comfortabel te zijn met onzekerheid en vertrouwen te hebben in het proces. Je authenticiteit is het fundament. Je krijgt helderheid over hoe je authenticiteit eruit ziet.

Tenslotte maken we een concreet actieplan voor de manier waarop je in de praktijk
– Verborgen potentieel gaat ontsluiten
– Inzichten, competenties en kwaliteiten gaat verbinden met de complexe wereld om je heen
– Je authenticiteit zichtbaar maakt
– Persoonskenmerken verder ontwikkelt waar nodig

Tijdens dit coaching proces is biedt ik de mogelijkheid aan om een MBTI-test op te nemen om, op basis van je natuurlijke voorkeuren en suggesties voor effectiviteit in het werk, je leiderschap verder te ontwikkelen.