Home

Paul Hannema Executive Support & Coaching   Hoe kies ik mijn eerste baan?
Welke volgende professionele stap past bij mij?
In welke richting ontwikkel ik mijzelf?
Hoe neem ik meer regie in mijn leven?
Hoe kan ik vaardiger worden in mijn rol als leider?
Hoe verbetert MBTI  mijn leiderschap?
Hoe komen onze teams op een hoger niveau?
Welke rol past bij mij?

“Er zit meer in ons dan we zelf denken”. Deze overtuiging is mijn drijfveer  voor  coachwerk. Moeilijke omstandigheden, impactvolle gebeurtenissen,  het maken van belangrijke keuzes, of stappen willen zetten op een nieuw pad, zijn facetten waar het leven vol van is en je dwingen tot zelfonderzoek. De 2 vragen  die iedere keer een antwoord van je vragen zijn: wie wil ik zijn? en wat moet ik doen?

In het coaching proces help ik je om helderheid te krijgen en keuzes te maken. Ik heb veel ervaring en kan je helpen op de volgende terreinen:

Loopbaan coaching: eerste baan, carrière switch, de volgende professionele stap; wat past bij mij en hoe pak ik het aan?
Personal coaching: de regie nemen in eigen leven
Executive Coaching: leiderschapsontwikkeling en vergroting van effectiviteit
Mentoring: je efficiëntie als leider,  in het sturen van een organisatie/team, bij het vertalen & operationaliseren van ideeën

Het proces bestaat uit gesprekken en oefeningen die je van mij krijgt. Aanvullend kunnen we in het coachingtraject een MBTI-test opnemen.

Ik ben als professioneel coach gecertificeerd door de International Coach Federation (ICF) en ben gecertificeerd MBTI Practitioner.

Wat anderen zeggen:

” Ik heb Paul leren kennen als een professional met excellente coaching en mentoring vaardigheden. Hij faciliteerde mijn zoekproces door de juiste indringende vragen te stellen, mijn eigen antwoorden te spiegelen over wat werkt en wat niet. Hij hielp helder zicht te creëren en mijn sterktes te bepalen.
Rekening houdend met mijn achtergrond hielp hij bij het identificeren van waarden die ik belangrijk vind in een toekomstige professionele rol die ik zou willen vervullen en bij het vinden van een baan waar ik mijn management vaardigheden kan gebruiken, het bedrijf kan helpen floreren en die mij nieuwe energie geeft. Paul gebruikt een unieke benadering bij het coachen, gestructureerde exploratie sessies met veel inspiratie”

Glenn Bainathsah 
Commercial Director
Pulse Business Solutions bv

 

“Paul is rustig, open en aardig. Gedurende onze coaching sessies was er veel tijd voor reflectie, altijd met een focus op het doel”

Mark van Rooijen
Partner SOeasy Pay Systems
General Manage Black Box Group of Companies

 

“Om nog meer uit mezelf te halen en mijn werk naar een next level te brengen ben ik met Paul Hannema een coaching traject begonnen. Veel aandacht was er voor het identificeren van mijn kwaliteiten, zowel door mezelf als door mijn omgeving gepercipieerd. Erg inspirerend vond ik de aandacht voor het aanvullen van de bestaande kwaliteiten om verder te excelleren. Met veel geduld, en zonder als coach zelf iets in te vullen, maar telkens maar weer vragen te blijven stellen, gaf Paul mij een helder inzicht in het ontwikkelingspad, aanhakend op mijn kwaliteiten. In het traject heb ik leren zien hoe ik mijn vaardigheden kan vergroten en hoe ze mij een mooie aanvulling bieden. Door een grondig inzicht te krijgen in mijn uitdagingen en de meerwaarde die de invulling daarvan geeft, is het ook iets wat ik onthoud en toepas”

Saskia Geurts
Directeur
NPN