Time for Tuning Workshop

De fase waarin je de focus legde om een goede professional te worden nadert z’n voltooiing, of is voltooid. Een nieuwe vraag dient zich aan: Hoe geef ik mijn toekomst vorm? Welke nieuwe stappen wil ik zetten in mijn ontwikkeling, zodat ik anderen inspireer, en zelf in staat ben om steeds weer nieuwe keuzes te maken?

Time for Tuning helpt je hierop antwoorden te vinden, door een pas op de plaats te maken, te reflecteren en bewust een plan te maken voor de toekomst.

Vierdaagse workshop Italië

We komen met 10 tot 20 gelijkgestemden bij elkaar gedurende een 4-daagse workshop in Toscane, in de omgeving van Pisa. Tijdens deze dagen krijg je inzichten door ervaringen van anderen en help je anderen door elkaar de spiegel voor te houden. We helpen je deze inzichten te vinden door expliciet aandacht te geven aan de volgende dimensies: Servant Leadership, de 8 gedragingen die daarbij horen, welk speciaal beroep op jouw kwaliteiten wordt gedaan en hoe jij anderen kunt inspireren.

Het Time for Tuning programma wordt op maat gemaakt. Om je bij het herijken te helpen, is er  veel tijd en ruimte voor individuele gesprekken, voor, tijdens en na afloop van de workshop.

Wat levert deze workshop op?

  • Inzicht in hoe je de toekomst wil vormgeven en stappen die je kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling
  • Energie gevend perspectief over je rol, inzetbaarheid, en je effectiviteit in de huidige   organisatie (maar ook in een mogelijk nieuwe organisatie)
  • Overwinnen van de hindernissen die je tegenkomt
  • Inzicht in jezelf en het zelfvertrouwen om stappen te maken
  • Meer creativiteit om je kwaliteiten en vaardigheden in te zetten

Lees meer in onze Time for Tuning Brochure:

Brochure-Time-for-Tuning-versie-oktober-2019

Voor meer informatie en/of inschrijven, neem contact op met Paul Teeuwen

E-mail: paul.teeuwen@almip.nl Telefoon: +316 53 79 01 61